ClearView


Wij zijn voor de derde keer op rij hoofdsponsor van het jaarcongres van het Business Continuity Institute in Nederland en België. Dit keer wordt het georganiseerd in Antwerpen op 14 juni 2018. Klik op het logo en u wordt doorverwezen naar de conference site voor meer details en om u aan te melden.

 

ClearView is een meerdere malen bekroond Business Continuity Management (BCM) softwareplatform. De geïntegreerde SaaS en Mobile applicatie ondersteunt de gehele BCM cyclus, zoals bijvoorbeeld vastgelegd in de wereldwijd erkende norm ISO 22301. Onderdelen zijn onder meer:

 • Business Impact Analyse
 • Risico Beoordeling
 • Business Continuity Plan
 • Middelen Plan
 • Het goedkeuringsproces inclusief onderhoud en verbetering
 • Een oefen en test ‘portal’
 • Incident Management, inclusief notificatie, zowel op de PC als op tablet en/of smartphone

Planning

Alle onderdelen zijn ingebed in een BCM-workflow conform elke gewenste vereiste. De ideale oplossing voor zowel de beheerder, BCM-Manager, als de gebruikers. Vragenlijsten zijn intuïtieve ‘wizards’ en ondersteunen een “self-service” aanpak, wat resulteert in minder tijdsbesteding, lagere kosten plus hogere eindgebruiker betrokkenheid. Uiteindelijk resulteert dit in plannen van hogere kwaliteit en nog belangrijker, effectiviteit. Uw weerstandsvermogen en veerkracht tijdens en na een incident zal ongekend toenemen na de implementatie van deze oplossing.

 

 

AWARDS IN 2017

 • Global Best BCM Planning Software – CIR The Business Continuity Awards (vijde keer!)

The judges praised the software for its role in helping organisations of all sizes in all parts of the world to achieve their BCM objectives; delivered and supported by a team with significant industry knowledge and with excellent customer service.

 • Continuity and Resilience Provider (Service/Product) – BCI Europe

The Awards are judged by an independent panel, who found ClearView to be an outstanding product that provides to good practice within the industry, as well as one that is well supported and well received by its clients. The Chair of the BCI, James McAlister commented on the extremely positive feedback from clients on the exceptional service received plus the quality of a software platform with flexibility to meet the needs of organisations of all sizes in all sectors.

 • Business Continuity and Resilience Provider – BCI Asia

AWARDS IN 2016

 • Best Planning Software – DRII 2016

AWARDS IN 2015

 • Best Planning Software – DRI 2015
 • Continuity and Resilience Provider (product) – BCI Asia
 • Continuity and Resilience Innovation – BCI Asia
 • Global Best BCM Planning Software – CIR The Business Continuity Awards

 

reporting

ClearView is speciaal ontworpen voor het beheren van een BCMS en aldus om organisaties te helpen weerstandsvermogen en veerkracht te ontwikkelen, zonder ongewenste effecten op de dagelijkse gang van zaken en een minimale tijdsbesteding voor de BCM-manager en de gebruikers waarvan een bijdrage wordt gevraagd. Het spanningsveld tussen effectieve plannen gebaseerd op brede en diepe kennis van de organisatie aan de ene kant en een simpele, gebruikersvriendelijke planning aan de andere kant, is uniek en simpelweg briljant opgelost door ClearView. Gebruikers krijgen onder andere de beschikking over ongeëvenaarde flexibiliteit in de ontwikkeling van de “wizardachtige” vragenlijsten, welke worden ingevuld door de verantwoordelijken in de organisatie. Op deze wijze kunnen kleine maar ook zelfs complexe, wereldwijd gevestigde organisaties gebruik maken van één enkel instrument om uiteindelijk de BCM behoeften in te vullen met minimale inspanningen en tijdsbelasting plus dure en tijdrovende ontwikkelingen. Ook maatwerk is vanzelfsprekend optioneel, echter door de opbouw en samenstelling van de software blijkt dit nagenoeg niet nodig te zijn in de praktijk.
ClearView’s continue, vernieuwende ontwikkelingen en flexibiliteit helpen organisaties binnen allerlei sectoren en van uiteenlopende omvang om hun BCM initiatieven naar het gewenste niveau te brengen, en verder! Tegelijkertijd is er begrip en oog voor de onvermijdelijke noodzaak van steeds dwingendere kostenefficiëntie.

         bcm+ ClearView is hoofdsponsor van de ‘BCI Netherlands & Belgium Conference’ 2016 en 2017

ClearView ProductsClearView-logo-alt

Neem voor meer informatie of een demo geheel vrijblijvend contact op of kijk op de Corporate Site voor verdere verdieping;
www.clearview-continuity.com