Business Resilience Masterclass 2019

De ontwikkelingen in de maatschappij vereisen van overheid en bedrijfsleven een toenemende kennis op het gebied van Business Resilience. Schrijf u nu in voor een unieke Masterclass waarin u in vier interactieve sessies ontdekt wat de combinatie van Information Security, Business Continuity Management en Crisismanagement voor de resilience in úw organisatie kan betekenen.

Ter afsluiting vindt een Master Slot Event in het Grand Kasteel Woerden plaats, waarvoor u één of meerdere introducees mag uitnodigen!

Business Resilience is een multidisciplinaire aangelegenheid, waarin onder meer de vakgebieden Information Security, BCM en Crisismanagement een belangrijke rol spelen. Een goed begrip van elkaars vakgebieden en heldere onderlinge communicatie dragen bij aan het verkorten van hersteltijden en het beperken van schade. Wat is de perceptie van het C-level management van een organisatie op Risk Management en wie in de board neemt verantwoording voor de totale integrale weerbaarheid van de organisatie? In het Master Slot Event gaan we in gesprek met elkaar, zowel de vakspecialisten als het bestuur van de organisatie.

Waar vinden we elkaar en waar vullen we elkaar aan? Hoe maken we beveiliging weer toegankelijk? Wat kunnen we van elkaar leren en bovenal: hoe vergroten we samen de weerbaarheid van de organisatie en onze samenleving?

Klik hier voor meer informatie