Nederlands
Nederlands
English
English

 

 

 

ClearView is een meerdere malen bekroond Business Continuity Management (BCM) softwareplatform. De geïntegreerde SaaS en Mobile applicatie ondersteunt de gehele BCM cyclus, zoals bijvoorbeeld vastgelegd in de wereldwijd erkende norm ISO 22301. Door ClearView te gebruiken zijn de belangrijkste BCM componenten zoals de Business Impact Analyse, de Risicobeoordeling, de Plan ontwikkeling, het goedkeuringsproces inclusief onderhoud en verbetering, het oefen en testen, het Incident Management inclusief notificatie beschikbaar en dit alles op zowel uw PC als op tablet en elk type smartphone.

Planning

Alle onderdelen zijn ingebed in een BCM-workflow conform elke gewenste vereiste. ClearView is de ideale oplossing voor zowel de BCM Manager, als de gebruikers in de organisatie. Vragenlijsten zijn intuïtieve ‘wizards’ en ondersteunen een “self-service” aanpak, wat resulteert in minder tijdsbesteding, lagere kosten plus hogere eindgebruiker betrokkenheid. Uiteindelijk resulteert dit in plannen van een hogere kwaliteit en nog belangrijker, een effectieve uitvoering. Weerstandsvermogen en veerkracht tijdens en na een incident zal ongekend toenemen na de implementatie van deze oplossing.

ClearView is een wereldleider in BCM software, met internationale klanten in alle sectoren en in alle regio’s.

bcm+ ClearView is Platinum Sponsor van de ‘BCI Netherlands & Belgium Conference’ in 2016, 2017 en 2018

 

AWARDS IN 2017

Global Best BCM Planning Software – CIR The Business Continuity Awards (vijde keer!)

The judges praised the software for its role in helping organisations of all sizes in all parts of the world to achieve their BCM objectives; delivered and supported by a team with significant industry knowledge and with excellent customer service.

Continuity and Resilience Provider (Service/Product) – BCI Europe

The Awards are judged by an independent panel, who found ClearView to be an outstanding product that provides to good practice within the industry, as well as one that is well supported and well received by its clients. The Chair of the BCI, James McAlister commented on the extremely positive feedback from clients on the exceptional service received plus the quality of a software platform with flexibility to meet the needs of organisations of all sizes in all sectors.

Business Continuity and Resilience Provider – BCI Asia

AWARDS IN 2016

Best Planning Software – DRII 2016

AWARDS IN 2015

Best Planning Software – DRI 2015

Continuity and Resilience Provider (product) – BCI Asia

Continuity and Resilience Innovation – BCI Asia

Global Best BCM Planning Software – CIR The Business Continuity Awards

 

reporting

ClearView is speciaal ontworpen voor het beheren van uw Business Continuity Management System (BCMS) en aldus om organisaties te helpen weerstandsvermogen en veerkracht te ontwikkelen, zonder ongewenste effecten op de dagelijkse gang van zaken en een minimale tijdsbesteding voor de BCM-manager en de gebruikers waarvan een bijdrage wordt gevraagd. Het spanningsveld tussen effectieve plannen gebaseerd op brede en diepe kennis van de organisatie aan de ene kant en een simpele, gebruikersvriendelijke planning aan de andere kant, is uniek en simpelweg briljant opgelost door ClearView.

Gebruikers krijgen onder andere de beschikking over ongeëvenaarde flexibiliteit in de ontwikkeling van de “wizardachtige” vragenlijsten, welke worden ingevuld door de verantwoordelijken in de organisatie. Op deze wijze kunnen kleine maar ook zelfs complexe, wereldwijd gevestigde organisaties gebruik maken van één enkel instrument om uiteindelijk de BCM behoeften in te vullen met minimale inspanningen en tijdsbelasting plus dure en tijdrovende ontwikkelingen. ClearView’s continue, vernieuwende ontwikkelingen en flexibiliteit helpen organisaties om hun BCM initiatieven naar het gewenste niveau te brengen, en verder! Tegelijkertijd is er begrip en oog voor de onvermijdelijke noodzaak van steeds dwingendere kostenefficiëntie.

 

ClearView ProductsClearView-logo-alt

Neem voor meer informatie of een demo contact met ons op of bezoek onze Corporate Site voor meer details: 
www.clearview-continuity.com