bcm+ beschikt over een aantal trainingsmogelijkheden. Deze trainingen worden verzorgd door bcm+ in samenwerking met de Security Academy. Deze samenwerking leidt tot een uniek aanbod van opleidingen, van cursussen aangaande een aantal specifieke onderwerpen met betrekking tot Business Continuity Management en meers specifiek rond ISO22301:2012 tot een Post-HBO diploma Business Continuity Management Professional.

Klik hier voor het volledige aanbod en de diverse mogelijkheden.

logo-security-academy

Opleidingen & trainingen Business Continuity ManagementIBCT Associate Trainer Quality Seal

De Security Academy is het opleidingsinstituut in Nederland dat zich naast Information Security specifiek richt op het vakgebied Business Continuity. Het doel van de Security Academy is om getalenteerde en gemotiveerde studenten op te leiden tot professionele Information Security Managers en tevens Business Continuity Managers die als brug tussen management en operatie kunnen acteren. Middels een unieke aanpak plus de mogelijke opleidingen en cursussen op het gebied van Business Continuity Management sluit de Security Academy aan bij de kennis en vaardigheden die u nodig heeft in de praktijk. Docenten zijn nagenoeg allemaal aangesloten bij een professionele trainersorganisatie. Zo ook de docent Business Continuity Implementer ISO 22301 – IBCT geaccrediteerd.

Incompany Opleidingen en Cursussen

Alle opleidingen en cursussen kunnen binnen uw organisatie worden uitgevoerd. Al vanaf 7 deelnemers kunnen deze tegen een zeer aantrekkelijke prijs incompany bij u worden georganiseerd.

Op maat gemaakte opleidingen Business Continuity Management

Naast de reguliere opleidingen en cursussen Business Continuity Management biedt de Business Continuity Academy ook op maat gemaakte cursussen en opleidingen aan. Hierbij wordt samen met de klant bekeken uit welke componenten een cursus of opleiding moet worden samengesteld en in welk tijdsbestek deze gegeven moet worden. Hierdoor wordt de cursus specifiek afgestemd op de achtergrond en taken van de doelgroep, zodat de organisatie het maximale rendement uit de opleiding kan halen.